Μια άκρως επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο 13/12 ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που επικράτησε με 4-0 του ΓΑΣ Κοπανού και μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στον έναν βαθμό. Η ομάδα του Αντώνη Καρολίδη πέτυχε την πιο ευρεία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και απέδειξε πως δίκαια συγκαταλέγεται στις καλύτερες της φετινής σεζόν.
Ο Ανέστης Καριπίδης άνοιξε τον… χορό στο 4ο λεπτό, και ακολούθησε ένα ισορροπημένο ματς, με τον ΓΑΣ να προσπαθεί να αντιδράσει παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό. Ωστόσο, ο Γιώργος Σαρκατζής με το 4ο φετινό του τέρμα, λίγο πριν το ημίχρονο, “έγραψε” το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη σημερινή επικράτηση.
Ιδανικά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τον Απόλλωνα, πάλι με “δράστη” τον Καριπίδη, ενώ δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Αργύρη Χαλβατζή να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.
Σημαντική μέρα η σημερινή για τους “πράσινους”, που έφτασαν τους 20 βαθμούς, την ίδια ώρα που ο ΓΑΣ Κοπανού πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στη σεζόν μετά από πολλά χρόνια.
Α ΕΠΣ Ημαθίας (10η αγωνιστική, 13/12)
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΓΑΣ Κοπανού 4-0 (4′-53′ Καριπίδης, 40′ Σαρκατζής, 55′ Χαλβατζής)
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νησελίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Ζουρνατζίδη και Καλλινιώτη
Συνθέσεις
Απόλλων Αγίου Γεωργίου (Αντώνης Καρολίδης) : Νατσάλης, Καριπίδης (76′ Νίκου), Κουκότσικας, Φουρκιώτης (85′ Χατζηαντωνίου Στυλ.), Μεντανίδης (67′ Δολδούρης), Ντρίζι (85′ Μίλης), Αλαμπορινός Α., Αθανασιάδης, Χαλβατζής, Σουγκάρης, Σαρκατζής (76′ Διάκογλου)
ΓΑΣ Κοπανού (Χρήστος Μποζίνης) : Καραμίχος, Γατουρτζίδης, Λύτης, Τζιβάρας, Ίντος, Ορμανίδης, Γιαγτζίδης (65′ Διτσόλας), Καρασαρίδης, Χατζόπουλος (56′ Παπαντωνίου), Κοσμίδης












