Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ : Δεν γλίτωσε το… φατούρο Ζαφείρης, έρχεται ο Alexander Jeremejeff (vid)

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία ο Χρήστος Ζαφείρης, σηματοδοτώντας την έναρξη της παρουσίας του στον Δικέφαλο. Ο 22χρονος διεθνής μέσος πέρασε από το καθιερωμένο… τούνελ, φόρεσε τα ασπρόμαυρα και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό από την «πρεμιέρα» του σημαντικού μεταγραφικού αποκτήματος. Υπενθυμίζεται πως, κατόπιν άδειας της Σλάβια Πράγας, ο Ζαφείρης ενσωματώθηκε νωρίτερα, παρότι το συμβόλαιό του ενεργοποιείται στις 2/1/2026, με τον παίκτη να μετρά πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του.

Στο μεταγραφικό σκέλος της επίθεσης, παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Η επιλογή «έκλεισε» μετά τον τραυματισμό του Αμίν ελ Ουατζάνι της Μπράγκα, ο οποίος υπέστη κάταγμα και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 2,5 μήνες. Το συμβόλαιο του 32χρονου φορ με τους «πράσινους» λήγει την 1η Ιανουαρίου, γεγονός που του επιτρέπει να τεθεί άμεσα στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και την προσθήκη πλάγιου επιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή, με τις επαφές να συνεχίζονται και το «σκανάρισμα» της αγοράς να βρίσκεται σε εξέλιξη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected