Κατηγορίες
Super League 2

Λύση συνεργασίας με τρεις παίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους Αλέξανδρο Χάιδο, Αλέξανδρο Ελέζι και Κλαούντιο Μπαλίου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο του αγωνιστικού και οργανωτικού σχεδιασμού της ομάδας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποχωρούν έχοντας επιδείξει επαγγελματισμό και συνέπεια κατά την παρουσία τους στον σύλλογο. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Χάιδος κατέγραψε δύο συμμετοχές στη Super League 2, ο Ελέζι μία, ενώ ο Μπαλίου δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση

“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΧΑΪΔΟ, ΕΛΕΖΙ και BALLIU.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές επέδειξαν επαγγελματισμό και συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στον σύλλογο και τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους διαδρομής.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει με ξεκάθαρο πλάνο, συνέπεια και σεβασμό προς όλους όσους φορούν ή φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected