Ποινές και κλήσεις σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Στις ποινές που επιβλήθηκαν για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 13-14 Δεκεμβρίου προχώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνολικά επτά ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με ποινές αποκλεισμού μίας έως τεσσάρων αγωνιστικών, συνοδευόμενες από χρηματικά πρόστιμα, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Οι ποινές αφορούν ποδοσφαιριστές των Νέας Γενεάς Νέας Νικομήδειας, Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, ΑΠΣ Μελίκης, Άχθου Αρούρη και Νέας Θύελλας Στενημάχου.

Παράλληλα, σε απολογία κλήθηκαν τα σωματεία ΑΣ Λευκαδίων, Άχθος Αρούρης, Νέα Θύελλα Στενημάχου και Εθνικός Κλειδιού για επεισόδια σε αγώνες των τριών ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Τέλος, επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50 ευρώ στη Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας για απρεπή συμπεριφορά ομάδας, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Οι αποφάσεις της ΕΠΣ Ημαθίας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected