Ασταμάτητος συνεχίζει ο Ευθύμης Κουλούρης στη Σαουδική Αραβία, επιβεβαιώνοντας σε κάθε αγωνιστική τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε από την Αλ Ούλα. Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα, αυτή τη φορά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Αλ Τζαμπαλάιν (2-2), αποτελώντας και πάλι σημείο αναφοράς για την ομάδα του.
Ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, σκοράροντας από κοντά έπειτα από παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, δείχνοντας την εκτελεστική του δεινότητα και το σωστό «διάβασμα» της φάσης. Το τέρμα αυτό ήρθε ως συνέχεια του χατ-τρικ της προηγούμενης αγωνιστικής και τον έφερε στα 11 γκολ σε 13 εμφανίσεις με τη φανέλα της Αλ Ούλα.
Συνολικά, ο 29χρονος φορ μετρά πλέον 14 γκολ τη φετινή σεζόν, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
هدف! ⚽️
كولوريوس يهز الشباك ويفتتح التسجيل للعلا 🥅#الجبلين_العلا | #دوري_يلو pic.twitter.com/kKhX2iUBtC— رياضة ثمانية (@thmanyahsports) December 25, 2025










