Σε εκκαθάριση του ρόστερ της προχώρησε η Παναχαϊκή, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας της με επτά ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Πρόκειται για τους Ιάσονα Ψυχογιό (φωτ), Θανάση Φωτεινόπουλο, Δημήτρη Κουζή, Παναγιώτη Φλωράτο, Νίκο Γιαννόπουλο, Γιώργο Λούσκο και Κωνσταντίνο Κουραχάνη, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα των «κοκκινόμαυρων».
Οι αποχωρήσεις αυτές εντάσσονται στη συνολική προσπάθεια της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου να διαμορφώσουν ένα πιο λειτουργικό και ανταγωνιστικό σύνολο, ενόψει των απαιτήσεων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Η Παναχαϊκή ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές για την παρουσία και την προσφορά τους στον σύλλογο, ευχόμενη καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:
«Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ιάσονα Ψυχογιό, Θανάση Φωτεινόπουλο, Δημήτρη Κουζή, Παναγιώτη Φλωράτο, Νίκο Γιαννόπουλο, Γιώργο Λούσκο και Κωνσταντίνο Κουραχάνη.
Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους διαδρομής.»










