Συγκινητικές στιγμές και έντονες αναμνήσεις ξύπνησε η επετειακή συνάντηση των αθλητών της Γυμναστικής Ένωσης Βέροιας, με αφορμή τη συμπλήρωση 29 ετών από την ιστορική κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 1996–1997. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025 στο παραδοσιακό κέντρο «Φλαμουριές», στη Βέροια, φέρνοντας ξανά κοντά όλους όσοι συνέβαλαν σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου.
Το «παρών» έδωσαν πρόσωπα που είχαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία προς την κορυφή. Ανάμεσά τους ο Θεόδωρος Καζαντζίδης, γιος του αείμνηστου προέδρου Φιλάρετου Καζαντζίδη, εκπροσωπώντας την ιστορική διοίκηση της ΓΕ Βέροιας, καθώς και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μάντζος, ο γυμναστής Κώστας Καραντουμάνης, ο έφορος Αστέριος Φεύγας και ο γενικός αρχηγός Στέργιος Διαμαντής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι αθλητές της πρωταθλήτριας ομάδας του 1996–1997: Γιώργος Γιούπης, Τάσος Πρωτογέρης, Χαράλαμπος Χατζηαθανασίου, Λευθέρης Ελευθεριάδης, Ηλίας Πρωτογέρης, Νίκος Σαμάρας, Ευθύμης Πιπελίδης, Δημήτρης Μάρτος, Παναγιώτης Σαράφης και Γιάννης Ταγγίδης.
Η βραδιά κύλησε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, με τους παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν αναμνήσεις από τη «χρυσή» εκείνη σεζόν, να θυμούνται αγώνες, πρόσωπα και στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της ομάδας. Κοινός τόπος όλων ήταν πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν αποτέλεσε μόνο μια μεγάλη αγωνιστική επιτυχία, αλλά και σημείο αναφοράς σε επίπεδο αξιών, ομαδικότητας και ήθους.
Η επετειακή συνάντηση επιβεβαίωσε ότι οι μεγάλες στιγμές του αθλητισμού δεν ξεθωριάζουν με τον χρόνο, αλλά παραμένουν ζωντανές, συνεχίζοντας να ενώνουν ανθρώπους και να εμπνέουν τις επόμενες γενιές της Γυμναστικής Ένωσης Βέροιας.












