Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανάσα παραμονής για τον ΑΟ Τσιλιβή – Τρίποντο με φόντο το νέο έτος και παρουσία Σακελλάρη

Μεγάλης βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής αξίας νίκη πέτυχε ο ΑΟ Τσιλιβή, επικρατώντας με 1-0 του ΑΟ Κατασταρίου, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Η ομάδα του Πλάνου, που για μεγάλο διάστημα βρισκόταν στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς, έδειξε χαρακτήρα στο φινάλε του πρώτου γύρου και στο τελευταίο παιχνίδι του έτους. Το ιστορικό σωματείο βρήκε το γκολ της νίκης με τον Δημητρίου και έφτασε τους 7 βαθμούς, κλείνοντας το 2025 με εμφανή σημάδια ανάκαμψης και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Στο ρόστερ του ΑΟ Τσιλιβή αγωνίζεται και ο Χρήστος Σακελλάρης, με καταγωγή από την Ημαθία. Ο 35χρονος έμπειρος αμυντικός αποτελεί ένα από τα στηρίγματα της ομάδας, προσφέροντας ποιότητα και παραστάσεις σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Βαθμολογία Α’ ΕΠΣ Ζακύνθου (7η αγωνιστική):

  1. Θύελλα Αμπελοκήπων 19 (30-6)

  2. ΑΟ Λεβάντε 19 (24-6)

  3. Αστέρας Μαχαιράδου 11 (12-10)

  4. Φλόγα Κυψέλης 9 (16-11)

  5. ΑΠΣ Ζάκυνθος 8 (11-17)

  6. ΑΟ Τσιλιβή 7 (8-13)

  7. ΑΟ Κατασταρίου 7 (10-8)

  8. Έσπερος 0 (8-47)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected