Μετά τον Μάκη Ζυγκερίδη (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα), ο Ηρακλής Θερμαϊκού κάνει το deal με τον Μιχάλη Μποζίδη.
Ο 24χρονος επιθετικός μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα Τρίκαλα, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Καμπανιακού στη Super League 2, καταγράφοντας 18 συμμετοχές και αποκτώντας εμπειρίες από επαγγελματικό επίπεδο. Νωρίτερα είχε ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη Νίκη Ευκαρπίας, όπου σημείωσε 12 γκολ, δείχνοντας συνέπεια στο σκοράρισμα από τη μεσοεπιθετική γραμμή.
Στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται επίσης οι ομάδες Ηρακλής Αμπελοκήπων, ΠΑΟ Ξυλούπολης, ΑΜΣ Νικόπολης και Απόλλων Κρύας Βρύσης, με τον Μποζίδη να έχει διαγράψει πορεία με σταθερή αγωνιστική παρουσία σε διαφορετικές κατηγορίες.
Η επίσημη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Ηρακλή Θερμαϊκού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μποζίδη.
Ο 24χρονος επιθετικός μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα των Τρικάλων, την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Καμπανιακού στη Super League 2, καταγράφοντας 18 συμμετοχές, ενώ προηγουμένως είχε ξεχωρίσει στη Γ’ Εθνική με τη Νίκη Ευκαρπίας, όπου σημείωσε 12 γκολ. Έχει ακόμη φορέσει τις φανέλες των Ηρακλή Αμπελοκήπων, ΠΑΟ Ξυλούπολης, ΑΜΣ Νικόπολης και Απόλλων Κρύας Βρύσης.
Ο Μποζίδης προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας μας, δίνοντας επιπλέον λύσεις στην επίθεση.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα!
Μιχάλης Μποζίδης:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του Ηρακλή Θερμαϊκού. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα εμπιστοσύνη και θετική ενέργεια. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των προπονητών και της διοίκησης μέσα στο γήπεδο».»










