Σε βαρύ κλίμα πένθους βρίσκεται ο ΓΑΣ Μελίκη, μετά την απώλεια του πατέρα του προέδρου του συλλόγου, Νίκου Αντωνόπουλου.
Με επίσημη ανακοίνωσή του, το σωματείο εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το δυσάρεστο γεγονός, τονίζοντας πως σύσσωμη η οικογένεια της Μελίκης στέκεται στο πλευρό του προέδρου και των οικείων του στις δύσκολες αυτές στιγμές. Παράλληλα, ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Αυτούσια η ανακοίνωση:
«Ο ΓΑΣ Μελίκη εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του πατέρα του Προέδρου της ομάδας μας, Νίκου Αντωνόπουλου.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου στέκεται δίπλα στον Πρόεδρό μας και στους οικείους του, εκφράζοντας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή της.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.»










