Κατηγορίες

Ο Αλφρέδο Μεχία θα γίνει η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Τέλλου Άγρα!

Ο Τέλλος Άγρας, που αγωνίζεται στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Αλφρέδο Μεχία! Σύμφωνα με το notosport.eleftheriaonline.gr, το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο 35χρονος διεθνής μέσος από την Ονδούρα είναι τα τυπικά. Ο Μεχία, ο οποίος είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι την απόσυρσή του από την ενεργό δράση για να αναλάβει διευθυντής ακαδημιών της Καλαμάτας στις ΗΠΑ, δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση του Τέλλου Άγρα.

Ο έμπειρος χαφ επιστρέφει στα γήπεδα για να ενισχύσει την ομάδα των Γαργαλιάνων στην προσπάθειά της για τον τίτλο της Α’ τοπικής και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο Αλφρέδο Αντόνιο Μεχία Εσκομπάρ έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έφτασε στη χώρα μας το 2016 για τον Πανθρακικό στη Super League, φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης τη σεζόν 2017-18, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρεάλ Εσπάνια, Μοτάγκουα και Κλουμπ Ντεπορτίβο Μαραθόν στην Ονδούρα, αλλά και στην Ποντεβέδρα στην Ισπανία. Τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό και αργότερα αγωνίστηκε στην Καλαμάτα.

Παράλληλα, με περισσότερες από 50 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες της Ονδούρας, από U17 έως ανδρών, ο Μεχία φέρνει πλούσιες διεθνείς παραστάσεις στον Τέλλο Άγρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected