Κατηγορίες

Πρώτος στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ, η Μύκονος τις εντυπώσεις (photos)

Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2026 «σφράγισε» ο ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την αξιόμαχη ΑΕ Μυκόνου στο γήπεδο Νέων Επιβατών, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το 6-1 του πρώτου αγώνα στην Άνω Μερά. Με συνολικό σκορ 7-2, ο Δικέφαλος έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφαλίζει θέση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Η φιλοξενούμενη ΑΕ Μυκόνου έβαλε δύσκολα, παίρνοντας το προβάδισμα στο 66ο λεπτό, όταν η Μπασούρη με κοντινή προβολή αξιοποίησε την ασίστ της Μέγκαν. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 71’ η Βαρδαλή έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ, έπειτα από σέντρα της Καλέση.

Η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 28 Ιανουαρίου με τρεις ακόμη ρεβάνς. Στα πρώτα παιχνίδια, η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Βόλο, η ΡΕΑ επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ρέθυμνο και η Αγία Παρασκευή πέρασε με 2-1 από την έδρα του Οδυσσέα Μοσχάτου.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών :

Τρίτη 27/1

ΠΑΟΚ – ΑΕ Μυκόνου 1-1 [6-1]

Τετάρτη 28/1

Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ ΡΕΑ (13:30, Δημ. Γήπ. Παναρκαδικού) [0-1]
Αγία Παρασκευή – Οδυσσέας Μοσχάτου (15:00, Δημ. Αθλ. Κέντρο Αγ. Παρασκευής) [2-1]
ΝΠΣ ΑΕΚ – Βόλος (16:00, Δημ. Γυμναστήριο Ποδοσφαίρου Αγ. Αναργύρων) [3-2]

*μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected