Σοκ και βαθιά θλίψη προκάλεσε στον χώρο του μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Κρέτση, κατά τη διάρκεια αγώνα της ΕΣΚΑ. Την τραγική εξέλιξη έκανε γνωστή η ίδια η Ένωση, εκδίδοντας συλλυπητήρια ανακοίνωση, ενώ ανάλογη τοποθέτηση υπήρξε και από την ΕΟΚ, μετά τον αιφνίδιο χαμό του αθλητή του Ρουφ ’80.
Ο άτυχος μπασκετμπολίστας κατέρρευσε την ώρα της αναμέτρησης με τον Εθνικό και, παρά τις άμεσες προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ
«O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν την οδύνη τους στο άκουσμα της τραγικής απώλειας του αθλητή Παναγιώτη Κρέτση, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της ομάδας Ρουφ80.
Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή κάνοντας αυτό που αγαπούσε, με τις προσπάθειες αποφυγής του μοιραίου να αποβαίνουν άκαρπες. Τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι περιττά.
Οι σκέψεις μας είναι με τους οικείους τους που βιώνουν τον μεγάλο πόνο της απώλειας, όπως και οι άνθρωποι της ομάδας του αλλά και οι αντίπαλοι που είδαν το τραγικό γεγονός να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους. «Καλό ταξίδι», Παναγιώτη».










