Ακαδημίες Ημαθίας

Μια σπουδαία μέρα για τον ΦΑΣ Νάουσα, μια τεράστια εμπειρία για τους Παπαδόπουλο και Μπάτσαλα

Με ένα θερμό και γεμάτο υπερηφάνεια μήνυμα, ο προπονητής της Ακαδημίας του ΦΑΣ Νάουσα, Δημήτρης Κοτζάμπασης, συνεχάρη δημόσια τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου που συμμετείχαν στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνική Ελλάδος Κ14 το διάστημα 13–15 Φεβρουαρίου.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και ο Βιτσέντζο Μπάτσαλας (γεννηθέντες το 2012) βρέθηκαν ανάμεσα στους επιλεγμένους αθλητές της διαδικασίας, εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο και επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Όπως τονίζεται στο σχετικό post, η παρουσία τους σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου αναπτυξιακό γεγονός αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας και της αφοσίωσής τους.

Η διοίκηση και οι προπονητές της Ακαδημίας εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους, υπογραμμίζοντας πως αυτή η διάκριση μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα σε μια πολλά υποσχόμενη ποδοσφαιρική πορεία.

Αναλυτικά το post :

“Δυναμικό «παρών» στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ελλάδος Κ14 (13–15 Φεβρουαρίου) έδωσαν δύο αθλητές του ΦΑΣ Νάουσα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι το μέλλον τους ανήκει!

Ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (γενν. 2012) και ο Μπάτσαλας Βιτσέντζο (γενν. 2012) βρέθηκαν ανάμεσα στους επιλεγμένους ποδοσφαιριστές της διαδικασίας, εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο και αποδεικνύοντας πως η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση φέρνουν αποτελέσματα.

Η συμμετοχή τους σε αυτό το υψηλού επιπέδου αναπτυξιακό γεγονός δεν αποτελεί απλώς μια εμπειρία, αλλά μια ξεκάθαρη επιβράβευση της προσπάθειάς τους και της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον ΦΑΣ Νάουσα και στα τμήματα υποδομής του!

Η διοίκηση, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, οι προπονητές και οι αθλητές της Ακαδημίας σας συγχαίρουν και εύχονται αυτή η επιτυχία να είναι ο προάγγελος της μελλοντικής σας ποδοσφαιρικής εξέλιξης!

Συνεχίστε δυνατά, Κωνσταντίνε και Βιτσέντζο! Το ταξίδι τώρα ξεκινά!”

moserlx-gif-1
error: Protected