Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2) στις 14.30 14:30 σε ταβέρνα στην Ροδόπη, όταν μέρος του πατώματος υποχώρησε. Περίπου 15 πελάτες βρέθηκαν στο κενό, καθώς το δάπεδο κατέρρευσε, προκαλώντας σκηνές πανικού.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και πυροσβεστική καθώς και το ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από τον τόπο του συμβάντος προσήλθαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής εννιά άτομα. Εκ των τραυματιών οι έξι προσκομίσθηκαν με το ΕΚΑΒ και οι τρεις με δικά τους οχήματα. Η κατάσταση όλων των τραυματιών ήταν καλή. Έγιναν δύο εισαγωγές, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, για παρακολούθηση. Οι υπόλοιποι τραυματίες έλαβαν τις απαραίτητες οδηγίες και αποχώρησαν από το νοσοκομείο.
Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, ηλικίας 28 και 35 ετών, συνελήφθησαν και κρατήθηκαν για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθερο. Τα αίτια του ατυχήματος θα ερευνηθούν αρμοδίως.
Δείτε φωτογραφίες στο xronos.gr










