Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναϊκός : Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Κλέο Κάουα

Την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κλέο Κάουα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιβραβεύοντας την εξέλιξη και την παρουσία του νεαρού μεσοεπιθετικού. Η συμφωνία έχει διάρκεια έως τον Δεκέμβριο του 2028.

Ο Κάουα γεννήθηκε στο Μπρουσκέ της Βραζιλίας στις 8 Φεβρουαρίου 2008. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το 2013 στην τοπική ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Ατλέτικο Παραναένσε και της AVAÍ. Τον Απρίλιο του 2024 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κλέο Κάουα. Ο Κάουα θα φοράει τα πράσινα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2028.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στo Μπρουσκέ της Βραζιλίας στις 08 Φεβρουαρίου 2008. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο το 2013 στην τοπική ομάδα του Μπρουσκέ, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Παραναένσε και στην AVAE. Τον Απρίλιο του 2024 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό.”

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Κλέο Κάουα ανέφερε:

«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό. Αποτελεί ανταμοιβή για όλη την προσπάθεια και τις θυσίες που έχω κάνει, αλλά παράλληλα το ξεκίνημα μιας νέας, πιο απαιτητικής πορείας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσω τη θέση μου στην πρώτη ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και σε όλους όσοι με στήριξαν σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής»

moserlx-gif-1
error: Protected