Οι ποδοσφαιριστές από την Ημαθία συνεχίζουν να αφήνουν το αποτύπωμά τους στις επιτυχίες των ομάδων τους. Μετά τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ηρακλή, σειρά παίρνει φέτος ο Κώστας Κωτσόπουλος.
Ο 29χρονος επιθετικός, γεννημένος στη Βέροια στις 17 Φεβρουαρίου 1997, αποτελεί μέλος της Καλαμάτα και εδώ και λίγες ώρες πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2.
Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 22 συμμετοχές και 3 γκολ, συμβάλλοντας στην πορεία της ομάδας προς την κορυφή και την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στον Ατρόμητο, στη δεύτερη ομάδα της Χετάφε αλλά και στη φινλανδική Μάριεχαμν, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας U21.
Ο Κωτσόπουλος προστίθεται στη μακρά λίστα των Ημαθιωτών ποδοσφαιριστών που πανηγυρίζουν τίτλους τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας πως η περιοχή συνεχίζει να παράγει παίκτες με παρουσία και ρόλο σε σημαντικές πορείες συλλόγων.










