Δεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στην προκριματική διαδικασία, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα (1-0) στην πρεμιέρα με την Ελβετία, ενώ η οικοδέσποινα του τουρνουά, Νορβηγία, βρίσκεται στην κορυφή με 2×2. Τα γκολ για τις Σκανδιναβές, που ήταν ανώτερες καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, σημείωσαν οι: Σόλεμνταλ (13′), αυτογκόλ Κεχαγιά (43′), Μέρτς (45′), Μπλίντχαιμ (75′) και Μέλγκαρντ (86′).
Την Τετάρτη 18 Μαρτίου με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00 η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Σκωτία στο Σάρπσμποργκ και η Νορβηγία την Ελβετία στο Φρέντρικσταντ για την τελευταία αγωνιστική του 5ου προκριματικού ομίλου της League A. Η Εθνική Ομάδα χρειάζεται σίγουρα τη νίκη, ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου και παράλληλα τον υποβιβασμό στην League B.
Συνθέσεις
Νορβηγία (Ελίζ Μπροντάγκεν): Μπράτχεν, Σάγκα, Μπάλμφορθ, Σέτερούι (46′ Λούντ), Μέρτς, Μπλίντχαιμ, Στορσλέττεν, Λουντχάουγκ (90′ Μπερίσα), Βίνι (59′ Μέλγκαρντ), Νίσε (77′ Χεμ), Σόλεμνταλ (59′ Φέντελερ).
Ελλάδα (Ανθούλα Σαββίδου): Κουβεντάρη, Λυσσούδη (46′ Γκιζάρη), Ροπόκη, Ράκιπι, Μάρα, Κεχαγιά, Ανδρέου (73′ Μπαταούλα), Πρώιμου, Σταυροπούλου (90′ Κανταρινού), Λάμπρου (90′ Κρυστάλλη), Βλαχονικολή (73′ Σχορτσιανίτη).









