Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός των εκπαιδευτικών δράσεων της UEFA, με δύο σημαντικές σχολές προπονητών να ανακοινώνονται σε Αχαΐα και Πιερία. Η ΕΠΣ Αχαΐας θα φιλοξενήσει τη 2η φάση της σχολής UEFA A από 2 έως 9 Μαΐου 2026, με τους συμμετέχοντες να έχουν ήδη ενημερωθεί για τις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Παράλληλα, η ΕΠΣ Πιερίας διοργανώνει επιμορφωτική σχολή UEFA D στις 24-25 Απριλίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Play Enjoy Learn», χωρίς παράβολο, για έως 40 συμμετέχοντες. Περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική.
Οι ανακοινώσεις :
“Ανακοινώνεται η λειτουργία της 2ης φάσης της σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA Α στην ΕΠΣ Αχαΐας, από 2 έως 9/5/2026. Οι προπονητές ενημερώθηκαν με email για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.
Ανακοινώνεται η λειτουργία επιμορφωτικής σχολής UEFA D στις 24-25.4.2026 στην ΕΠΣ Πιερίας. Η σχολή εντάσσεται στο -εγκεκριμένο από την UEFA- αναπτυξιακό πρόγραμμα «Play Enjoy Learn» και απευθύνεται σε υπεύθυνους ακαδημιών ποδοσφαίρου, προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών, γονείς και εθελοντές.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email, επισυνάπτοντας την αίτηση συμμετοχής, υπογεγραμμένη δήλωση ΠΔ αξιωματούχων ομάδας και δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση epspierias@epspierias.gr έως τις 22/4/2026.
Υπενθυμίζεται ότι δεν απαιτείται καταβολή παράβολου για τη συμμετοχή στην εν λόγω σχολή και ότι ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 40.
Η σχολή θα πραγματοποιηθεί στις 24.4.2026 (απόγευμα) και στις 25.4.2026 (πρωί – απόγευμα) και θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος.
Τέλος, σημειώνεται ότι όσοι επιλεγούν θα ενημερωθούν με email από την ΕΠΣ Πιερίας τόσο για την παρουσία τους όσο και για τη διαδικασία λειτουργίας της σχολής.”









