Κατηγορίες

ΕΠΣ Κιλκίς : Κυπελλούχος με «ήρωα» Κυριακίδη η Δόξα Χέρσου (vid)

Η Δόξα Χέρσου κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς, επικρατώντας του Απόλλωνα Ευρωπού στη διαδικασία των πέναλτι με 2-0, μετά το ισόπαλο 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση, στον τελικό που διεξήχθη στην Αξιούπολη.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και εναλλαγές συναισθημάτων, με τον Χαραλαμπίδη να ανοίγει το σκορ στο 30’ για τη Δόξα Χέρσου και τον Στράντζαλη να ισοφαρίζει στο 60’ για τον Απόλλωνα Ευρωπού. Στο 82’ οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Ματζάρης αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Εκεί, ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Στάθης Κυριακίδης, που πραγματοποίησε μια απίθανη εμφάνιση, αποκρούοντας και τις τέσσερις εκτελέσεις των αντιπάλων, χαρίζοντας ουσιαστικά το τρόπαιο στην ομάδα του.

Έτσι, η Δόξα Χέρσου πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία, σφραγίζοντας τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τις ομάδες που κατέκτησαν τα Κύπελλο στις Ενώσεις τους, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

moserlx-gif-1
error: Protected