Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νταμπλούχος και με τη… βούλα πρωταθλήτρια η Καστοριά – Επιστροφή στη Γ’ Εθνική!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Τοπική της ΕΠΣ Καστοριάς «σφράγισε» και μαθηματικά η Καστοριά, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Γράμμου Μαυροχωρίου με 1-2, μόλις στη 2η αγωνιστική των Play Off.

Η ομάδα της Καστοριάς ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, καθώς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έφτασε και στο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας το νταμπλ και εξασφαλίζοντας την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 40’ με το εξαιρετικό σουτ του Μίχου, ωστόσο η αντίδραση της Καστοριάς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άμεση και αποτελεσματική. Στο 49’ ο Ιβάνι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα (52’) ο Αφεντουλίδης, μετά από εξαιρετική δημιουργία του Μηλιάτη, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Ιβάνι να σημαδεύει και το δοκάρι στο 59’, ενώ ο Μύγας κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα με σημαντικές επεμβάσεις.

Έτσι, η Καστοριά ολοκλήρωσε πρόωρα την υπόθεση τίτλος στα Play Off και πλέον στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Καστοριά: Κράτσιος Χ., Στεργιόπουλος (58’ Γκέγκας), Κανλής (62’ Λαζαρίδης), Σαββόπουλος Κ., Τσοτσούλας, Σαχινίδης (62’ Καρβέλης), Αφεντουλίδης (82’ Θεοδωρίδης), Μηλιάτης Β., Ιβάνι, Γάκιας (82’ Τσακουρίδης), Γατόπουλος

Οι πρωταθλητές που ήδη εξασφάλισαν την άνοδο :

ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής : Αχαρναϊκός
ΕΠΣ Άρτας : ΠΑΣ Ανέζα
ΕΠΣ Γρεβενών : ΑΣ Βατολάκκου
ΕΠΣ Ευρυτανίας : Κατσαντώνης Αγράφων
ΕΠΣ Ημαθίας : ΦΑΣ Νάουσα
ΕΠΣ Ηρακλείου : Εργοτέλης
ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης : Παλληξουριακός
ΕΠΣ Κιλκίς : ΑΕ Πολυκάστρου
ΕΠΣ Φωκίδας : Φωκικός 

Φωτογραφία: sentranews.gr

moserlx-gif-1
error: Protected