Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον Εθνικό Ράχης, που κατέλαβε την 5η θέση στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς (9 νίκες, 6 ισοπαλίες, 7 ήττες).
Αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Κεραυνό Επισκοπής, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές άφησαν πίσω την αγωνιστική ένταση και έστησαν το δικό τους… τρίτο ημίχρονο. Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Ραχιάς, το σκηνικό είχε χαλαρή διάθεση, με ψηστήρι, εδέσματα και πολλά χαμόγελα.
Ήταν μια ευκαιρία για όλους να συζητήσουν, να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς και να ενισχύσουν το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την ομάδα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο μια ακόμη καλύτερη πορεία.










