Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έσπασε το ρόδι ο Σαμάτα και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ντιγκάρ

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Χάβρης στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αλί Σαμάτα, συμβάλλοντας στο 1-1 απέναντι στη Νις για την 29η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο 33χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, σημειώνοντας το παρθενικό του τέρμα μετά από 22 εμφανίσεις με τη Χάβρη, σε ένα γκολ που ήρθε την κατάλληλη στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ντιντιέ Ντιγκάρ, στάθηκε ιδιαίτερα στην επιμονή και την προσφορά του Σαμάτα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή.

«Είναι ανακούφιση να τον βλέπω να σκοράρει. Ξέρω τι σημαίνει να στηρίζεις έναν επιθετικό που δεν βρίσκει δίχτυα, αλλά πάντα πίστευα σε εκείνον. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα στατιστικά, αλλά και η χημεία και η συνολική προσφορά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος τεχνικός χαρακτήρισε εξαιρετικό το γκολ του Τανζανού φορ, υπογραμμίζοντας πως η παρουσία του στο παιχνίδι, με πλάτη στο τέρμα και τις κινήσεις του στον χώρο, είναι ακριβώς ό,τι ζητά από εκείνον, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε τη χαρά του για το γκολ, επισημαίνοντας πως πρόκειται για αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όλη τη σεζόν.

«Είναι ωραίο να σκοράρεις, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Δούλεψα πολύ γι’ αυτό και πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είμαστε μια πραγματική οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

moserlx-gif-1
error: Protected