Το καλύτερο φινάλε επιφύλασσε για τον Ολυμπιακό Νάουσας η φετινή χρονιά, καθώς η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη επικράτησε με 3-1 του Άρη Παλαιοχωρίου στα play out και εξασφάλισε την παραμονή της για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στη Β’ κατηγορία μετά από έναν χρόνο παρουσίας.
Ο Τσιάπας άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό για τους «ερυθρόλευκους», ενώ στο 50’ ο Κουκούγια διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Με το 2-0 υπέρ τους, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα και μάλιστα στο 58’, ο Κωστόπουλος έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 75’, με αυτογκόλ.
Το φύλλο αγώνα :
Ολυμπιακός Νάουσας – Άρης Παλαιοχωρίου 3-1 (5′ Τσιάπας, 50′ Κουκούγια, 58′ Κωστόπουλος / 75′ αυτογκόλ)
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Χρυσέλης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Νατσιούρα
Συνθέσεις
Ολυμπιακός Νάουσας (Χρήστος Παναγιωτίδης) : Σαράντης, Μήτσικας Αλ., Λένος, Κατσαράκης (66′ Σεπιτάνος), Γαλανός, Μάινος, Κουκούγια, Βασιλείου, Ταχυδρομίδης (66′ Σύρκος Π.), Κωστόπουλος, Τσιάπας (66′ Κωνσταντινίδης Β.)
Άρης Παλαιοχωρίου (Παναγιώτης Σχοινόπουλος/Νίκος Μουσκεφτάρας) : Ματράκας, Ντοντσέκο, Πουλιόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (59′ Μίχος), Μπρινιάς (59′ Γκιόκα), Γεωργιάδης Ι. (46′ Γαλατσίδας), Μάλο (46′ Μητσιώτης Α.), Γεωργιάδης Δ., Μαρκατόπουλος, Μητσιώτης Γ., Κίρτσογλου










