Μία ασυνήθιστη και ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση έφερε στο προσκήνιο τη διεθνή διαιτητή Ελένη Αντωνίου.
Η έμπειρη ρέφερι, που ανήκει στην ΕΠΣ Αχαΐας και έχει το σήμα της FIFA ως διεθνής διαιτητής, συμμετείχε ως αστυνομικός σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη ενός 89χρονου άνδρα, ο οποίος νωρίτερα είχε προκαλέσει πανικό στο κέντρο της Αθήνας. Θυμίζουμε ότι ο δράστης άνοιξε πυρ κατά δύο δημόσιων κτιρίων, τραυματίζοντας πέντε άτομα, πριν τραπεί σε φυγή.
Στην προσπάθειά του να διαφύγει, επιβιβάστηκε σε ταξί με κατεύθυνση την Πάτρα. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του και προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση σε ξενοδοχείο της πόλης, στην περιοχή των παλαιών ΚΤΕΛ Αχαΐας, όπου και ολοκληρώθηκε η σύλληψή του.
Η παρουσία της Ελένης Αντωνίου σε μια τόσο κρίσιμη επιχείρηση προσδίδει ξεχωριστή διάσταση στην επικαιρότητα, λίγες ώρες πριν από την αγωνιστική της υποχρέωση στα γήπεδα.









