Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του εμφανίζεται ο Ένις Τσόκαϊ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μπόχουμ, με προοπτική να συνεχίσει στη Bundesliga 2.
Ο Αλβανός μέσος, που ανήκει στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνει τον κύκλο του στη χώρα μας, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει τον επόμενο μήνα. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε ως δανεικός στον Λεβαδειακό, αποτελώντας βασικό στέλεχος στην πορεία της ομάδας.
Ο 25χρονος χαφ αποκτήθηκε από το «Τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2022, επί ημερών Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καταγράφοντας 15 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν, όλες ως αλλαγή. Την επόμενη χρονιά είχε περιορισμένο ρόλο και στο δεύτερο μισό της σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Όσιγιεκ.
Στον Λεβαδειακό, υπό τις οδηγίες του Νίκος Παπαδόπουλος, βρήκε σταθερό ρόλο και χρόνο συμμετοχής, αποτελώντας έναν από τους πιο αξιόπιστους παίκτες της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια.









