Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, καθώς η FIFA ανακοίνωσε την επιβολή ban για τις επόμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους στον σύλλογο των Σερρών.
Η σχετική ενημέρωση εμφανίζεται στην επίσημη πλατφόρμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όπου καταγράφονται οι πειθαρχικές κυρώσεις προς συλλόγους από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για εξέλιξη που δημιουργεί ερωτήματα ενόψει του αγωνιστικού σχεδιασμού της νέας σεζόν, καθώς ενδεχόμενη διατήρηση της ποινής θα επηρεάσει σημαντικά τη δυνατότητα ενίσχυσης του ρόστερ.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Πανσερραϊκός καλείται να διαχειριστεί ανάλογη κατάσταση. Και κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση, ωστόσο τότε οι οικονομικές εκκρεμότητες διευθετήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα την άρση της ποινής σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις της διοίκησης, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για προσωρινό ζήτημα που θα επιλυθεί σύντομα ή για υπόθεση που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.










