Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η κρίσιμη μέρα για τις εκκρεμότητες στη Γ Εθνική

Αύριο, Πέμπτη 21 Μαΐου στις 16:00, θα εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση της διακοπής του αγώνα ΠΑΣ Πύργος – Ζάκυνθος, που σταμάτησε στο 78ο λεπτό με το σκορ στο 1-1. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρέμβαση του Άρη Πετρούπολης, καθώς η απόφαση επηρεάζει άμεσα την αθηναϊκή ομάδα. Τον ΠΑΣ Πύργος θα εκπροσωπήσει ο Αργύρης Λίβας, ενώ για τη Ζάκυνθο θα παραστούν οι Χάρης Γρηγορίου και Βασίλης Γκαγκάτσης. Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια σε δεύτερο βαθμό, μέσω της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Ζάκυνθος :

Αύριο, Πέμπτη 21 Μαΐου στις 16:00, στρέφεται το ενδιαφέρον στη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση της διακοπής της αναμέτρησης ΠΑΣ Πύργος – Ζάκυνθος, η οποία διεκόπη στο 78ο λεπτό με το σκορ στο 1-1.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρέμβαση του Άρης Πετρούπολης, καθώς η έκβαση της υπόθεσης επηρεάζει άμεσα την αθηναϊκή ομάδα, η οποία ζητά την αυστηρή εφαρμογή των διατάξεων του ΚΑΠ.
Η υπόθεση συγκεντρώνει έντονο νομικό ενδιαφέρον, με τον ΠΑΣ Πύργος να εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα, ενώ για τη Ζάκυνθο θα παραστούν οι Χάρης Γρηγορίου και Βασίλης Γκαγκατσης.
Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη υπόθεση δύσκολα θα κλείσει σε πρώτο βαθμό, καθώς η πλευρά που ενδεχομένως δεν δικαιωθεί έχει τη δυνατότητα να προσφύγει σε δεύτερο βαθμό στην επιτροπη εφεσεων της ΕΠΟ.

moserlx-gif-1
error: Protected