Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο ανακοίνωσε η Νέα Ιωνία, ενισχύοντας τις φιλοδοξίες της για τη νέα σεζόν. Ο 52χρονος προπονητής, κάτοχος UEFA Pro, διαθέτει σημαντική διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο γυμναστής Δημήτρης Τσίτος. Η διοίκηση τον καλωσόρισε επίσημα στον σύλλογο.
Αναλυτικά :
“Ο ΑΟ Νέας Ιωνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό, Πάρη Κωνσταντακόπουλο. Μια συμφωνία η οποία προήλθε έπειτα από μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και προσωπικές ενέργειες του προέδρου του συλλόγου και αποδεικνύει τις υψηλές βλέψεις που έχει και φέτος η ομάδα.
Ο 52χρονος τεχνικός, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, βρισκόταν την περασμένη σεζόν στον Αχαρναϊκό, ενώ κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει περάσει από Αήττητο Σπάτων, Άγιο Ιερόθεο, ΑΟ Υπάτου, Εθνικό, Αγία Παρασκευή, Κερατσίνι, Παναχαϊκή και Μαρκό, παρουσιάζοντας σε όλες τις ομάδες εξαιρετικό έργο.
Στην Μαρκό έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την σεζόν 2024-25, έχοντας την ομάδα στην πρώτη θέση της κατάταξης όταν αποχώρησε από τον σύλλογο. Πέρσι, παρά τις δύσκολες συνθήκες και την διοικητική και οικονομική αστάθεια που συνάντησε στην ομάδα του Αχαρναϊκού, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του με άνεση στην κατάκτηση του τίτλου στην ΕΠΣΑΝΑ, 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν!
Συνολικά μετράει περισσότερα από 100 παιχνίδια στους πάγκους των εθνικών Κατηγοριών, είναι κάτι παραπάνω από άριστος γνώστης της Γ’ Εθνικής και διαθέτει εμπειρία και σε επίπεδο Super League 2, με το πέρασμά του από την Παναχαϊκή.
Συνεργάτης του θα είναι ο κορυφαίος γυμναστής, Δημήτρης Τσίτος, ο οποίος τον ακολουθεί σταθερά στα περισσότερα επαγγελματικά του βήματα, με τους δύο άνδρες να συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο, συνώνυμο των επιτυχιών.
Η διοίκηση και ο πρόεδρος τους καλωσορίζει στον σύλλογό μας και είναι βέβαιοι πως τα καλύτερα για τη Νέα Ιωνία είναι μπροστά.”









