Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Παραιτήθηκε ομόφωνα το Δ.Σ. του ΠΑΣ Ανέζαμετά από άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Ανέζα υπέβαλε ομόφωνα την παραίτησή του, έπειτα από τρεις διαδοχικές Γενικές Συνελεύσεις χωρίς συμμετοχή. Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική, οι προσπάθειες εξεύρεσης πόρων δεν απέδωσαν. Μετά από τέσσερα χρόνια διοίκησης και δύο τίτλους στην Α’ ΕΠΣ Άρτας, η ομάδα περνά στα ενεργά μέλη για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση :
Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ., μετά τις 3 συνεχόμενες συγκλήσεις της Γενικής Συνέλευσης στις οποίες καταγράφηκε μηδενική συμμετοχή, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την παραίτησή του. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος που μας βρήκε πρωταθλητές και μας έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, το Δ.Σ. έκανε τα πάντα ώστε να βρεθούν πόροι για το επερχόμενο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Σκοπός μας ήταν από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας να μπορέσει να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην παραπάνω κατηγορία. Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια δεν “αγκαλιάστηκε” από την περιοχή μας.
Με την παραίτησή μας κλείνει ένας κύκλος 4 ετών όπου η ομάδα μας κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Άρτας και διατηρεί ακόμα το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μέχρι τις 3 Ιουλίου 2026.
Την επιτυχία ή όχι του Δ.Σ. θα την αφήσουμε στην κρίση των φιλάθλων μας.
Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας για την αμέριστη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, τους ποδοσφαιριστές μας για τις όμορφες στιγμές και αναμνήσεις που μας χάρισαν από τις επιτυχίες μας, καθώς και όσους συμμετείχαν ενεργά στην λειτουργία της ομάδος με οποιοδήποτε τρόπο. Πιστεύουμε και αναδείξαμε ως σημαία του σωματείου ότι η ενότητα και ομοψυχία όλων γύρω από έναν κοινό σκοπό (Δ.Σ., παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φίλαθλοι) είναι η αφετηρία και η «δαμόκλειος σπάθη» για την επιτυχία της ομάδος.
Η ομάδα μας από σήμερα περνάει στα ενεργά μέλη της για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει..

moserlx-gif-1
error: Protected