Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Νέα “σελίδα” στην καριέρα του Ημαθιώτη μπακ, Πάρη Ντουμάνη

Νέα πρόκληση στην καριέρα του Ημαθιώτη αμυντικού Πάρη Ντουμάνη, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Πανθρακικού. Ο 26χρονος δεξιός μπακ, που ξεκίνησε από τον Νηρέα Βέροιας και αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από Εργοτέλη, Βέροια και Καμπανιακό. Την τελευταία διετία κατέγραψε 57 συμμετοχές και τρία γκολ στη Super League 2, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδας Κ17.

Αναλυτικά :
“Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παρασκευά Ντουμάνη, ο οποίος αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2026/27.

Ο 26χρονος (30/10/2000) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Νηρέα Βέροιας και σε μικρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, φτάνοντας μέχρι την ομάδα Κ20 του συλλόγου του Πειραιά.

Τον Ιανουάριο του 2021 μεταγράφηκε στον Εργοτέλη, όπου σε διάστημα ενάμιση χρόνου κατέγραψε 34 συμμετοχές. Τη σεζόν 2022/23 φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους στη Super League 2 με τη φανέλα του Καμπανιακού, καταγράφοντας 57 συμμετοχές και 3 γκολ.

Παράλληλα, έχει φορέσει πέντε φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας Κ17, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Παρασκευά, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανθρακικού!

Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας!”

moserlx-gif-1
error: Protected