Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ανανέωσαν έξι νεαροί ποδοσφαιριστές στον Παναγρινιακό

Ο Παναγρινιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική. Οι Γιαννοκώστας, Κυριαζής, Μπιτσικώκος, Τάγκας, Μπακάλης και Σαλάππας παραμένουν στο ρόστερ, μετά τη συμβολή τους στην περσινή κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση :
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Γιαννοκώστας, οι αμυντικοί Χρήστος Κυριαζής και Ανδρέας Μπιτσικώκος, ο μέσος Στάθης Τάγκας και οι εξτρέμ Βασίλης Μπακάλης και Σπύρος Σαλάππας θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Πέρσι είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενοι σε αρκετά παιχνίδια και έδειξαν το ταλέντο τους σε μια απαιτητική σεζόν που η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και το Κύπελλο του Νομού μας.

Συνεχίζουμε μαζί και τους ευχόμαστε και τη νέα αγωνιστική περίοδο υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά μας».

moserlx-gif-1
error: Protected