Κατηγορίες

Στον ΑΣ Βατολάκκου ο Ημαθιώτης αμυντικός, Γιώργος Γιαννόπουλος

Ο ΑΣ Βατολάκκου ενισχύει το ρόστερ του με την απόκτηση του Γιώργου Γιαννόπουλου. Ο 19χρονος επιθετικός, με καταγωγή από την Ημαθία, έχει αγωνιστεί σε ΦΑΣ Νάουσα, Παναθηναϊκό Κ17 και μέχρι πρότινος στην Κ19 του Παναργειακού.

Η ανακοίνωση :
“Ο Γεώργιος Γιαννόπουλος στον Α.Σ. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ!
Ένα παιδί με πλούσιο ταλέντο που αγωνίστηκε σε Φας Νάουσα, Παναθηναϊκό Κ17 στη Θεσσαλονίκη και Παναργειακό Κ19 super league 2.
Συνεχίζονται οι προσθήκες ποδοσφαιριστών για την ερχόμενη χρονιά,και η ομάδα μας δείχνει ξεκάθαρα τις διαθέσεις της και το πλάνο της. Ήρθε η ώρα το ταλέντο που διαθέτουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του τόπου μας, να το δουν όλοι και να ανθίσουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές μέσα από αυτό που πρεσβεύει η ομάδα μας.
Η καρδιά αυτής της ομάδας χτυπά δυνατά και οι πολεμιστές της παραμένουν εδώ για να συνεχίσουν αυτό που χτίζουμε όλοι μαζί…!
Συνεχίζουμε ενωμένοι…
Συνεχίζουμε για τη φανέλα…
Συνεχίζουμε για τον ΒΑΤΟΛΑΚΚΟ…
Συνεχίζουμε για τα Γρεβενά!”

moserlx-gif-1
error: Protected