Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης 1-0 (photos)

_DSC1565

Μεγάλης σημασίας νίκη η σημερινή για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και για το γόητρο, κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές.

Οι “πράσινοι”, μπροστά σε 400 περίπου θεατές που κατέκλυσαν το μεγαλύτερο μέρος της κερκίδας (εξαιρετικά αισιόδοξη εικόνα), κατέθεσαν πάθος και ψυχή και με τέρμα του Μίμη Μπενίσκου στο 34ο λεπτό, πήραν ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο και επέστρεψαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς.

Τις περισσότερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση κατέγραψαν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο τις πιο κλασικές αλλά και το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες τις είχε η γηπεδούχος ομάδα. Μάλιστα, όσον αφορά την τακτική συμπεριφορά των δύο αντιπάλων, χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως οι “πράσινοι” κατόρθωσαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Μυλωνά με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν το γνωστό παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας από πλευράς φιλοξενούμενων και οι όποιες επιθετικές ενέργειες δημιουργήθηκαν είτε με γεμίσματα είτε με στημένα.

_DSC1594

Όπως θα δείτε στο φιλμ της αναμέτρησης παρακάτω, οι πρωταθλητές έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ (είχαν και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Έξαρχο) από την άλλη πλευρά όμως, η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη απείλησε σοβαρά δύο φορές με τον πολύ καλό σήμερα Αποστόλη Λίτσι, ενώ σκόραρε με τον Μίμη Μπενίσκο στο 34′, έναν ποδοσφαιριστή που κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στο σημερινό παιχνίδι.

Το φιλμ της αναμέτρησης

11′ Εκτέλεση κόρνερ του Χάρη Συμεωνίδη από δεξιά, κεφαλιά του Πίτου από καλή θέση, η μπάλα άουτ.

13′ Εκτέλεση φάουλ του Κουκουράκη, πιο ψηλά από όλους ο Έξαρχος η μπάλα λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλωνά

18′ Εκτέλεση φάουλ από τον Έξαρχο, λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

21′ Σύγχυση στην άμυνα των “πρασίνων”, η μπάλα δεν απομακρύνεται και ο Γασπαράτος  με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μυλωνά, που απέκρουσε σωτήρια.

26′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Λίτσι για τους γηπεδούχους, αντί να σουτάρει, προτίμησε να “σπάσει” τη μπάλα στον Μπενίσκο τον οποίο πρόλαβαν και έκλεισαν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

34′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική σέντρα του Λίτσι από δεξιά, πετάγχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Μπενίσκος και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταματέλου. Αυτό ήταν το 5ο τέρμα του υψηλόσωμου φορ στο φετινό πρωτάθλημα.

40′ Σέντρα του Αναστάση από δεξιά, κεφαλιά του Μπενίσκου η μπάλα μόλις άουτ.

64′ Εκτέλεση φάουλ του Κουκουράκη, σουτ του Έξαρχου από καλή θέση η μπάλα σύρριζα από το κάθετο δοκάρι του Μυλωνά.

65′ Νέο σουτ του Έξαρχου από το ύψος του πέναλτι, εντυπωσιακά με τα πόδια ο Μυλωνάς.

70′ Σουτ του Πέτκου από πλευράς γηπεδούχων, η μπάλα άουτ.

83′ Μεγάλη ευκαιρία για τους πρωταθλητές, ο Έξαρχος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι

90′ Η σειρά της Αλεξάνδρειας να φτάσει πολύ κοντά στο γκολ, ο Λίτσι ξεκίνησε την κούρσα από το χώρο του κέντρου, δεν κατάφερε όμως απέναντι από τον Σταματέλο να “κλειδώσει” τη νίκη για την ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χρυσάνη.

_DSC1570 _DSC1568

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Κούκλας Π., Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κούκλας Α., Λίτσι (90′ Τσιρίδης), Πέτκος (88′ Ιορδανόπουλος), Μπενίσκος, Αναστάσης (69′ Μόσχος), Σαμαράς.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ., Τενεκετζής, Πίτος, Συμεωνίδης Γ., Πετκάκης (67′ Βαλδήρ), Κουκουράκης, Τσιούπρος, Γασπαράτος, Καρυπίδης (55′ Παπαδόπουλος Ν.), Έξαρχος.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected