Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Στιγμές αγωνίας με ποδοσφαιριστή που έχασε τις αισθήσεις του σε αγώνα της ΕΠΣ Πιερίας!

P1060380Ένα άσχημο περιστατικό με αίσιο τέλος έλαβε χώρα στο γήπεδο του Λόφου και το παιχνίδι του γηπεδούχου Απόλλωνα Ράχης με τους Μακεδόνες Πιερίων.

Σε κάποιο χρονικό σημείο του αγώνα ο Πέτρος Καρακούσης ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο του της φιλοξενούμενης ομάδας των Μακεδόνων και σωριάστηκε στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του.

Η αντίδραση συμπαικτών και αντιπάλων ήταν άμεση αφού ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ράχης έμεινε ακίνητος και αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Οι άνθρωποι των δυο ομάδων βοήθησαν τον παίκτη του Απόλλωνα να ανακτήσει τις αισθήσεις του αλλά με την εντολή των ιατρών του νοσοκομείου δεν το μετακίνησαν καθόλου μέχρι να έρθει και να τον παραλάβει το ασθενοφόρο απο το γήπεδο του Λόφου.

Ο Πέτρος Καρακούσης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης και του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες τελικά ηρέμησαν τους πάντες αφού αποδείχθηκε ότι το χτύπημα απο την σύγκρουση στον αέρα ήταν αυτό που τάραξε τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να υπάρχουν περεταίρω προβλήματα για την υγεία του κι έτσι του δόθηκε το βράδυ εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, σε ένα παιχνίδι της ΕΠΣ Πιερίας όπου το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού η υγεία ενός ανθρώπου είναι υπεράνω όλων!

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected