Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική με Ζαρογιάννη ο Αλμωπός!

13514460_667406833407095_1676526517_n

Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και στη Γ Εθνική, παραμένει οριστικά στο ρόστερ του Αλμωπού Αριδαίας.

Η φετινή χρονιά άλλωστε φανέρωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η επιλογή των παικτών ήταν η ιδανική και σε κάθε γραμμή, ο προπονητής των “μπλε” είχε κατά τεκμήριο δύο ποιοτικές επιλογές.

Ο Χρήστος Ζαρογιάννης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις εκτός αυτής του τερματοφύλακα (αν και ποτέ δεν ξέρεις…), τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες στην ομάδα και την Τετάρτη (22/6) θα ολοκληρωθεί και το τυπικό της συμφωνίας, μετά το ραντεβού του με τον πρόεδρο κ. Κώστα Γάτο.

Ο 31χρονος αμυντικός, που φέτος είχε εξαιρετική χρονιά και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας, μίλησε στο SportsUp για τη συμφωνία με τον Αλμωπό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είναι από τις περιπτώσεις που όντως εννοείς όταν λες “βρήκα την Ιθάκη μου”! Μια ομάδα άκρως οργανωμένη, με ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και βεβαίως τον σύλλογο, είναι το καλύτερο περιβάλλον για έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να δουλεύει επαγγελματικά, ακόμη κι αν η ομάδα αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία. Ήταν αμοιβαία η θέληση για επέκταση της συνεργασίας μας και θεωρώ πως η νέα χρονιά θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για τον Αλμωπό αλλά και τους πολυπληθείς φίλους του, που και φέτος βρέθηκαν στο πλάι μας. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ και τον προπονητή που με εμπιστεύονται για ακόμη μια σεζόν, εύχομαι καλό υπόλοιπο ξεκούρασης, με στόχο να επιστρέψουμε υγιείς και δυνατοί για την καλοκαιρινή προετοιμασία”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected