Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Κεραυνός Επισκοπής 0-2


Τέταρτη σερί νίκη για τον Κεραυνό Επισκοπής, που παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα δεν έθελξε με την απόδοση της, ωστόσο κατάφερε να βρει τον τρόπο να σκοράρει δις, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε χωρίς τους βασικούς της επιθετικούς, Χάρη Παραστατίδη και Ευθύμη Μπουρνάζη.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων είχε σαφώς καλύτερη εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια, απείλησε τα αντίπαλα καρέ χάρη στην διεισδυτικότητα και την ταχύτητα του Φλάβιου Ρόκο, όμως έχασε σταδιακά τη φρεσκάδα του και δεν μπόρεσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Πολλές οι απουσίες σε ένα ακόμη παιχνίδι για τον Μπάμπη Σπυριδωνίδη, ο οποίος μάλιστα φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σήμερα, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 76ο λεπτό.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, κυρίως μέχρι να μείνει από δυνάμεις ο αποδεκατισμένος Απόλλων. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα, απείλησαν δύο φορές με ισάριθμες “μπούκες” του Ρόκο, χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ και ο Κεραυνός φάνηκε απειλητικός, με τις προσπάθειες των Ουέλινγκτον, Γιαουτζή και Πασχάλη.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο συμπαγείς και κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να γίνονται ακόμη πιο απειλητικοί για τα καρέ του Δουΐτση.

Μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 51′ όταν ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα του Απόλλωνα, η μπάλα κατέληξε στον Γιαουτζή ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η πίεση από πλευράς Κεραυνού συνεχίστηκε και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος βεβαίως και την κούραση των γηπεδούχων. Το 0-2 σημειώθηκε στο 74′ (και ενώ στο μεσοδιάστημα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι), όταν ο Γιαουτζής εκτέλεσε το φάουλ λίγα μέτρα κάτω από τη μεσαία γραμμή και ο Ορφανίδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δουΐτση.

Στα υπόλοιπα 20 περίπου λεπτά, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, βρήκε τον Κεραυνό να πανηγυρίζει τη 15η φετινή νίκη, σε αντίθεση με τους “πράσινους” που γνώρισαν την 9η ήττα, 4η συνεχόμενη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Ορφανίδης, Μιχαηλίδης, Τρούπκος, Μποζίνης, Μίσκος, Λιάτσος, Γερμάνης (76′ Σπυριδωνίδης), Ρόκο, Τουλουμτζής, Σαρκατζής

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Ορφανίδης (71′ Λέσκας), Αθανασιάδης, Χαραλαμπίδης, Βοτάρης, Παπαδόπουλος, Γιαουτζής, Πασχάλης (77′ Καρυπίδης), Ουέλινγκτον, Ουρούτσι (46′ Συμεωνίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected