Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Συνεχίζει στον Απόλλωνα ο Γιώργος Βασίλτσης

Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Βασίλτση για τη σεζόν 2026-27. Ο 23χρονος επιθετικός, που επέστρεψε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2026, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του συλλόγου. Την περσινή περίοδο κατέγραψε 8 συμμετοχές, ενώ αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Απόλλωνα, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Αναλυτικά:
“Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Βασίλτση την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο Γιώργος αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Απόλλωνα, καθώς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Το ταλέντο και η εξέλιξή του τον οδήγησαν στις ομάδες U15-U17 και στη συνέχεια στην ανδρική ομάδα της Βέροιας, ανοίγοντας τον δρόμο για μια αξιόλογη πορεία στις εθνικές κατηγορίες.
Αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής, απέκτησε σημαντικές εμπειρίες, αγωνιστικές παραστάσεις και νοοτροπία υψηλού επιπέδου, στοιχεία που τον καθιστούν έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, ωριμότητα και προσωπικότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Τον Ιανουάριο του 2025 επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, ενισχύοντας ουσιαστικά το αγωνιστικό μας σύνολο.
Η παραμονή του αποτελεί μια ακόμη σημαντική κίνηση στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια.
Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες με τη φανέλα του Απόλλωνα! Συνεχίζουμε μαζί!”

moserlx-gif-1
error: Protected