Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-5


Την αγωνιστική του κυριαρχία και το ρόλο του φαβορί, επιβεβαίωσε σήμερα στον Άγιο Γεώργιο ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, επέβαλε τον ρυθμό της και με το ευρύ 5-2 πήρε το τρίποντο και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από την κορυφή.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης (αν και πλέον δεν αποτελεί είδηση…) το καρέ τερμάτων του Γιώργου Κίτσα, ο οποίος συνεχίζει να…πυροβολεί φτάνοντας αισίως τα 42 στο πρωτάθλημα.

Ο…χορός των τερμάτων στο σημερινό παιχνίδι ξεκίνησε στο 17ο λεπτό, με το πρώτο τέρμα του Κίτσα στην αναμέτρηση, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενούμενων, το γκολ ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα από τον Ταταρίδη.

Στο 53′ ο Απόλλων μείωσε το σκορ με το 7ο φετινό τέρμα του Φλάβιου Ρόκο, ωστόσο στο 63′ ο Μέγας Αλέξανδρος πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων, με το δεύτερο γκολ του Κίτσα.

Ο ίδιος παίκτης στο 72′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, ενώ στο 87′ ο Μπάμπης Σπυριδωνίδης στέφθηκε και πάλι σκόρερ στο πρωτάθλημα (δεύτερο φετινό), μειώνοντας το σκορ στο 2-4.

Το τελικό 2-5 σημείωσε ο Γιώργος Κίτσας στο 89′, ως επιστέγασμα της σημερινής του παρουσίας στον Άγιο Γεώργιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Μιχαηλίδης, Μποζίνης, Σαντίνι, Τουλουμτζής, Τρούπκος, Μίσκος (68′ Καριπίδης), Ρόκο, Γερμάνης, Σαρκατζής, Λιάτσος (73′ Σπυριδωνίδης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης (70′ Αργυρόπουλος), Τασίδης (44′ λ.τ. Κουντουράς), Μηνούδης, Αθανασιάδης Η., Κουκουράκης, Ζωγράφος, Κίτσας, Ταταρίδης, Συμπεθέρης, Πατατούκας, Σούρλας Δ. (46′ Σαμαράς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected