Γ Εθνική / Τοπικά

Φρέντυ Πήχας : “Δύσκολα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και τη νέα περίοδο”

  Σε τηλεφωνική συνομίλια που είχαμε σήμερα Δευτέρα 2/7 με τον Φρέντυ Πήχα (δεύτερος κάτω δεξιά στη φωτ.), που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, μας αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας να παραλάβει το δελτίο του. Ρωτήσαμε γιατί αποχωρεί από την Αλεξάνδρεια και μας απαντά ο Φρέντυ :

Νομίζω πως ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε, αλλά εκτός των άλλων έχω ως στόχο να δώσω περισσότερο βάση στο κατάστημα που διατηρώ. Δεν μπορώ να πω ότι είναι οριστική η απόφασή μου, άλλωστε ξέρω ότι μπορεί να το μετανοιώσω. Νομίζω όμως ότι συγκλίνω προς το να σταματήσω, τουλάχιστον για του χρόνου, γιατί θέλω να είμαι 100% προσηλωμένος στη δουλειά μου για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθώ με τον πρόεδρο, με τον οποίο έχω πολύ καλές σχέσεις και θα του ανακοινώσω την απόφασή μου.”

  Εκτός των άλλων ρωτήσαμε τον Φρέντυ να μας πει τι πιστεύει για τη νέα περίοδο, ανεξάρτητα αν θα τον βρει εκτός ομάδας… “Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, υπάρχει μια σταθερότητα πλέον και σίγουρα θα δούμε μία ίδια αν όχι καλύτερη πορεία. Πιστεύω στην ομάδα και στα παιδιά. Μαθαίνω ότι υπάρχει μια στασιμότητα μέχρι στιγμής, αλλά πείτε μου που υπάρχει κινητικότητα…;

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected