Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανδρέας Ζαχαριουδάκης – Ετοιμάζει βαλίτσες για Ολλανδία!

  Ο πρώην πλέον μέσος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αποτελεί την τρανταχτή απόδειξη στην παροιμία “ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει“! Και σίγουρα δεν θα το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ότι μπορεί μία ομάδα από την Ολλανδία να τον παρακολούθησε δια ζώσης και θα τον καλούσε μία μέρα έστω και για δοκιμή!

Ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης λοιπόν, που πριν 2 χρόνια αγωνίστηκε και στα Λευκάδια, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη χώρα της τουλίπας και συγκεκριμένα για το Ναϊμέγκεν, όπου η τοπική ομάδα τον κάλεσε για δοκιμαστικά τις προσεχείς ημέρες.

Εντυπωσιακή πραγματικά η διαπίστωση ότι η ολλανδική ομάδα, η οποία δεν είναι ουσιαστικά από τα μεγάλα ονόματα της χώρας, έχει εξαιρετική οργάνωση (ζήτησαν πλήρη φάκελο από τον παίκτη, μεταξύ αυτών και βίντεο από αγώνα που αγωνιζόταν η ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Περδίκκα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει αναρτυθεί στο youtube) και έχουν αναγνωρίσει κάποια θετικά στοιχεία για τον παίκτη. Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει, άλλωστε τέτοιες ευκαιρίες μας έρχονται μία στο εκατομμύριο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected