Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο

Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας – Ενίσχυση με Εφραίμ

  Συνεχίζει την πολιτική του ο Αγροτικός Αστέρας να στηρίζεται σε μικρά παιδιά, καθώς απέκτησε έναν ταλαντούχο, όπως μαθαίνουμε παίκτη από την Κύπρο, τον 20χρονο Γιώργο Εφραίμ.

Καταφέραμε και τον εντοπίσαμε στην Λευκωσία που βρίσκεται τώρα και παρά την αρχική του έκπληξη πως το Imathia Sports News τον εντόπισε στην πατρίδα του, μας εξηγεί ότι η απόφασή του ήταν σχεδόν ακαριαία και ότι γνωρίζει αρκετά για τις Βαρβάρες και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί.

Τον τελευταία χρόνο ο Εφραίμ ζει και εργάζεται εδώ στη Βέροια και γνώρισε τους νυν συμπαίκτες του που του πρότειναν να έρθει στην ομάδα. Πρώτη γεύση από τον 20χρονο Κύπριο, πήραμε στο πρόσφατο 1ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα του “Φούρνου” και παρόλο ότι οι αγώνες ήταν 5×5, έδειξε κάποια στοιχεία του ταλέντου του.

“Η ζωή μου είναι πλέον στη Βέροια και σίγουρα μου λείπει η πατρίδα. Όμως έτσι είναι η ζωή και περιμένω πως και πως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα”, τονίζει. Ας δούμε το βιογραφικό του Γιώργου Εφραιμ, ενώ στη φωτογραφία απεικονίζεται η βράβευσή του ως καλύτερου παίκτη στην U15 των Επίλεκτων Λευκωσίας.

  1998 -2004  Ακαδημίες ΑΠΟΕΛ

  2004-2010  Επίλεκτοι Λευκωσίας (U13, U15, U17, U21)

  2010-2011  K&E Τραχωνίας (Δ’ Εθνική Κύπρου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected