Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όρισε, υπό την προϋπόθεση έγκρισης της UEFA, το Πανθεσσαλικό Στάδιο ως έδρα του αγώνα Ελλάδα–Σερβία στις 16 Νοεμβρίου για το UEFA Nations League. Παράλληλα, το Παγκρήτιο Στάδιο θα φιλοξενήσει στις 9 Οκτωβρίου την αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με την Αγγλία για τα play-offs του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027. Επίσης, εγκρίθηκε η συμμετοχή της Εθνικής Προπαίδων Κ-15 στη νέα διοργάνωση FIFA U-15 World Cup and Festival 2026 στο Αζερμπαϊτζάν.
Αναλυτικά οι αποφάσεις :
“Να οριστεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο ως έδρα του αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδα–Σερβία, υπό την προϋπόθεση της απαιτούμενης έγκρισης από την UEFA. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου για το UEFA Nations League.
Να οριστεί το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα του αγώνα των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδα-Αγγλία , ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου για τα Play -Offs του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Εγκρίθηκε η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Προπαίδων Κ-15 στη νέα αναπτυξιακή διοργάνωση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας «FIFA U-15 World Cup and Festival 2026», που θα πραγματοποιηθεί στο Αζερμπαϊτζάν 22-31 Οκτωβρίου.”









