Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας – Έγινε η Γενική Συνέλευση

  Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16/7 και ώρα 19.00 η Γενική Συνέλευση του νέου διοικητικού σχήματος του Αγροτικού Αστέρα. Το συμβούλιο διήρκησε 2.5 ώρες περίπου και συζητήθηκαν διάφορα, διαδικαστικά κυρίως, θέματα όλων των τμημάτων του συλλόγου.

  Τα κύρια θέματα που τέθηκαν στη Γ.Σ. της ομάδας, μεταξύ άλλων, ήταν :

α) Ορισμός καθηκόντων νέου διοικητικού σχήματος – απολογισμός απερχόμενης διοίκησης.

β) Τυπική έγκριση της πρόσληψης ή ανανέωσης των  προπονητών όλων των τμημάτων.

γ) Οικονομικά θέματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο (προπονητικό τιμ, αγωνιστικό τμήμα, μετακινήσεις γυναικείας ομάδας και διάφορα άλλα).

 δ) Προετοιμασία ομάδος – ορισμός ημερομηνίας.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Μιχάλης Αλεξιάδης(φωτ) παραμένει προπονητής στο ανδρικό τμήμα, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αντικαθιστά τον Θανάση Παπαστέργιο στη γυναικεία ομάδα. Προπονητής στα παιδικά τμήματα θα είναι οι Γιώργος Ορφανίδης (μετακόμισε στις Βαρβάρες από τον Μακεδόνα Βέροιας).

  Για το αγωνιστικό τμήμα, δεν υπήρξε καμία συζήτηση και οι εξελίξεις σ’ αυτό μετατίθονται στην πρώτη συνάντηση με τον προπονητή. Η μοναδική οριστική παραμονή μέχρι στιγμής, καθώς έχουν δώσει τα χέρια, είναι του Αλέξη Χαμπαλάνοβ, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα περίοδο.

  Το Imathia Sports News είναι σε θέση να γνωρίζει ότι και τη νέα χρονιά η ομάδα θα στηριχτεί σε μικρούς σε ηλικία παίκτες, με τους Γουδώνη, Γκάνιο, Πάμπο κ.α. να βρίσκονται εξ αρχής στα πλάνα του νέου προπονητή. Αμφίβολη παραμένει η παραμονή των Τέτου και Πύρκα, καθώς ο μεν πρώτος έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του, ο δε Αλέξης προσανατολίζεται να βρει ομάδα στη Λάρισα, πόλη στην οποία σπουδάζει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected