Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Α.Σ. Ορμή – Τρεις αθλήτριες του Φιλίππου στην Πάτρα!

  Τρεις αθλήτριες του ιστορικού Φίλιππου μετακομίζουν στην Πάτρα και στην ΑΣΕ Ορμή. Πρόκειται για τις Ελένη Μούρνου, Φωτεινή Νούσια και Ναυσικά Ματαρώνα.

  Η 18χρονη Ελένη Μούρνου είναι αριστερή ίντερ, έχει ύψος 1.74μ. και αγωνίζεται από πολύ μικρή στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, φτάνοντας μέχρι την Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών. Η Φωτεινή Νούσια είναι 18 ετών, έχει ύψος 1.67μ. και παίζει στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Η Ναυσικά Ματαρώνα συμπληρώνει την τριπλέτα των μεταγραφών της Ορμής από τον Φίλιππο Βεροίας. Αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ, έχει ύψος 1.72μ. και είναι 19 ετών.

  Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ομάδας της Πάτρας, Ανδρέα Γκάνο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση και έκανε την ακόλουθη δήλωση : “Είναι μεγάλη μας χαρά που για μία ακόμη φορά συνεργαζόμαστε με τη σίγουρη φουρνιά παικτριών του ιστορικού Φιλίππου Βέροιας. Μετά την Ανθίτση Χριστίνα, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επέστρεψε στη Βέροια και παλαιότερα την Τάσα Μπάτσιου, η ΑΣ Ορμή και πάλι εμπιστεύεται τον Φίλιππο για την ενίσχυσή της”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected