Κατηγορίες
Γενικά

Κώστας Τάνης – Πρώτη συμμετοχή με την Κόρινθο

  Ξεκίνημα στη νέα καριέρα του Κώστα Τάνη και επίσημα από χθες, καθώς συμμετείχε στο πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Κορίνθου, αγώνας στον οποίο η ομάδα του επικράτησε με 2-1 του Βατανιακού, φανερώνοντας αρκετά καλά στοιχεία.

Αν και ακόμη, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, η Κόρινθος έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και πήρε τη νίκη με σκόρερ τους Νικολόπουλο και Κατσίκη.
Οι νεαροί Φαφούτης και Τσουβαλτσίδης πήγαν εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο Βραζιλιάνος Ντα Σίλβα. Ο Βατανιακός προηγήθηκε στο 25′ με τον Γιαξή, μετά από κακή εκτίμηση του γκολκίπερ Τεντώνη, για να γίνει το 1-1 στο 30′, όταν ο Ντα Σίλβα βρήκε τον Νικολόπουλο και αυτός με σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, ο προπονητής Γιάννης Καντάς άλλαξε όλη την ενδεκάδα, χρησιμοποιόντας και τους υπό δοκιμή, Σερίφ, Μούγιο και Λαμπρόπουλο. Η Κόρινθος, που ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, έφτασε στο 2-1 στο 60′, όταν ο Λουμπαρδέας πέρασε όμορφα την πάσα στον Κατσίκη και αυτός απέφυγε τον Καμτσίου, για να σκοράρει. Ο Κώστας προσπάθησε πολύ, έτρεξε αρκετά και βοήθησε ώστε η ομάδα του να κάνει την ανατροπή στο τέλος και να κερδίσει τον αγώνα.
Η σύνθεση της Κορίνθου:
(α’ μέρος): Τεντώνης, Κουρούπης, Φαφούτης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Ντα Σίλβα, Σαμπράκος, Ουζούνογλου, Νικολόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Λιούρας
(β’ μέρος): Μέλκας, Λαμπρόπουλος (68′ Δανιήλ), Φίλης, Λουμπαρδέας (68′ Ντερτιλής), Τάνης, Κατσίκης (70′ Γιαννακούλης), Σερίφ (70′ Χατζόπουλος), Ντούντου (70′ Χαρίτος), Σιδηρόπουλος, Παπαευθυμίου, Βαγγέλης.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected