Κατηγορίες
Super League 1

Κώστας Τάνης – Ήττα 7-1 από τον Λεβαδειακό…

  Πολύ κακή εμφάνιση για την Κόρινθο αλλά και το πρώτο γκολ του Κώστα Τάνη σήμερα 22/7 στο φιλικό αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί φιλοδώρησαν με επτά γκολ (7-1) την Κόρινθο, στο δεύτερο φιλικό της ομάδας στο Ελατοχώρι.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΠ Βέροιας κατάφερε στην πρώτη επαφή με τη μπάλα να χριστεί σκόρερ. Μετά από κόρνερ, ο 20χρονος πετάχτηκε με κεφαλιά και άνοιξε το σκορ του αγώνα και συνάμα τον δικό του ¨λογαριασμό” με την ομάδα. Χατ τρικ μέσα σε ένα ημίχρονο σημείωσε για τον Λεβαδειακό ο νεοαποκτηθείς Ροτζέριο.

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη από τα πρώτα κιόλας λεπτά του φιλικού. Αυτά ωστόσο που ήθελε να δει ο προπονητής της Λειβαδιάς Γιώργος Πράσχος τα είδε, ενώ αντίθετα o Νίκος Κάντας θα προβληματίστηκε αρκετά από την απόδοση των νεαρών ως επί τω πλείστον παικτών του.  Εκτός των 3 γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς, τα υπόλοιπα επιτεύχθηκαν από τους Λισγάρα, Μπουντόπουλο, Βασιλείου και τον υπό δοκιμήν νεαρό μέσο, Κάλφα (3-1 το ημίχρονο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected