Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Δυο στόπερ σε μια μέρα!

  Εντυπωσιακή και συνάμα ουσιαστική αποδυκνείεται η ενίσχυση του Αχιλλέα Νεοκάστρου στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Και σίγουρα οι στόχοι της ομάδας για τη νέα περίοδο δεν μπορεί να είναι άλλοι από τον πρωταθλητισμό, αναλογιζόμενοι τους δύο παίκτες που συμφώνησαν σήμερα με τους  “ασπρόμαυρους”.

  Παίκτες του Αχιλλέα από σήμερα 22/7 είναι οι Γιώργος Κατσαμπελίδης και Γιάννης Βαλδήρ. Οι δύο παίκτες τα βρήκαν σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στέργιο Μπούθα και αύριο θα βρίσκονται κανονικά στην “πρώτη” της ομάδας.

Ο Γιάννης Βαλδήρ δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας παίκτης γνωστός στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο και από τους στυλοβάτες πέρσι της εξαιρετικής πορείας του Μακροχωρίου προς τη Δ’ Εθνική.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Γιάννης Βαλδήρ έχει 14 χρόνια σταδιοδρομίας και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο και με επαγγελματικά συμβόλαια που λίγοι έχουν στο παλμαρέ τους στα τοπικά πρωταθλήματα. Ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών από τα παιδικά τμήματα των Ποντίων Βέροιας, την περίοδο μάλιστα που η πρώτη ομάδα βρισκόταν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας, με την μεγάλη πορεία της ομάδας τότε μέχρι τη Β’ Εθνική.

Πέρασε όλα τα τμήματα και έφτασε στη μεγάλη ομάδα των Ποντίων που τότε είχε μεγάλα αστέρια στη σύνθεσή της (Ατματσίδης, Καφές κ.α.). Το 2000 μεταπήδησε στη Βέροια και έζησε τα πέτρινα χρόνια της ομάδος, που τότε υποβιβάστηκε στη Δ’ Εθνική.

Εκεί έμεινε 4 χρόνια και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Αετό Σκύδρας, που τότε αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική. Έπειτα, 2 χρόνια στην Αλεξάνδρεια και τελευταίος σταθμός πριν το Μακροχώρι, τη Νίκη Αγκαθιάς.

Ο Γιάννης Κατσαμπελίδης (δεξιά στη φωτ. στο πάνω μέρος του άρθρου) γεννήθηκε στις 24/1/1985 και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Βέροιας, ενώ αγωνίστηκε και ένα χρόνο στην ανδρική ομάδα, όταν αυτή αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.

Το 2007 βρέθηκε στην Αθήνα και συμφώνησε με τον Πανιώνιο Κερατσινίου, όπου αγωνίστηκε μια περίοδο, όταν και μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, που τότε συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην Κρήτη ο Γιώργος έγινε η “αδυναμία” του προπονητή Μύρωνα Σηφάκη, τον οποίο ακολούθησε τόσο στον Ανταγόρα Κω (2010-2011) όσο και πέρσι στον Ρούβα (Γ’ Εθνική)

Όπως διαπιστώνουμε οι δύο αυτές προσθήκες δυναμώνουν κατά πολύ το ρόστερ της ομάδας και ανεβάζουν εκ των πραγμάτων τον πήχη των απαιτήσεων πολύ πιο ψηλά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected