Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες!

  Πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς για τους ασπρόμαυρους και το Imathia Sports News ήταν εκεί να σας μεταφέρει τις πρώτες εικόνες και δηλώσεις.

Ο προπονητής Αντώνης Δακόπουλος, εμφανώς χαρούμενος για τις τελευταίες εξελίξεις και την ενίσχυση της ομάδος με καταξιωμένους παίκτες δήλωσε : “Μετά την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας και στελέχωσης του ρόστερ για τη νέα χρονιά, είμαστε εδώ πλέον να δουλεψουμε όλοι μαζί και να πάμε βήμα-βήμα, χωρίς τυμπανοκρουσίες στη νέα μας προσπάθεια. Εύχομαι στα παιδιά υγεία, υπομονή και να ξέρουν ότι η διοίκηση και εγώ προσωπικά θα είμαστε εδώ σε ότι χρειαστούν”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μεταγραφές πλέον έχουν κλείσει, καθώς μένουν οι δύο εκκρεμότητες που γράψαμε και χθες, ονόματα τα οποία θα κάνουν αίσθηση, όπως δηλώνουν οι ίδιοι.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση από τα νέα αποκτήματα της ομάδας το παρόν έδωσαν οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Γιώργος Κατσαμπελίδης. Οι υπόλοιποι απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και θα είναι παρόν στην αυριανή προπόνηση (Τρίτη 24/7).

Το Imathia Sports News θα παρακολουθεί την προετοιμασία του Αχιλλέα και θα σας ενημερώσει αμέσως για τις εξελίξεις σχετικά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected