Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου

  Το Imathia Sports News σας μεταφέρει σήμερα εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Φίλιππου Μελίκης. Ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος με όλους τους διαθέσιμους παίκτες στη διάθεσή του, έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά : “Εύχομαι υγεία σε όλους, υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Από σήμερα ξεκινά η δουλειά και μόνο με δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Όλα τα άλλα θα έρθουν εν καιρώ“, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 30χρονου τεχνικού του Φίλιππου.

Εκεί βρισκόταν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και μερικοί φίλοι της ομάδας. Παρόν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Πασχάλης Μελιόπουλος και Λουμάνι Ρομάριο. Οι παίκτες, εμφανώς επηρεασμένοι από την καλοκαιρινή ραστώνη, ξεκίνησαν με χαλαρό τρέξιμο και κάποιες διατάσεις, ενώ ο Γιώργος Ντάμτσιος σταματούσε συχνά την προπόνηση για να μετρά τους σφυγμούς των παικτών.

Σύμφωνα με άνθρωπο του διοικητικού συμβουλίου με τον οποίο μιλήσαμε, στην ομάδα θα υπάρξουν δύο ακόμα προσθήκες, ένας στόπερ (μετά το “ναυάγιο” της συμφωνίας με τον Γιάννη Βαλδήρ) και έναν αριστερό μπακ, παίκτης ο οποίος, όπως μας είχε δηλώσει ο Γιώργος Ντάμτσιος, έχει επιλεχθεί και απομένουν λεπτομέρειες για να ενταχθεί στην ομάδα.

Ξεκινά λοιπόν από σήμερα 23/7 η χρονιά για τους δευτεραθλητές της Α1 και το Imathia Sports News θα βρίσκεται εκεί και θα παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες του Γιώργου Ντάμτσιου και των παικτών του.

*Στη συνέχεια φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected